NEJMODERNĚJŠÍ HERNÍ AUTOMATY VE STŘEDNÍ EVROPĚ

HIT THE GHOST

Se zábavním automatem Hit the Ghost se hráč ocitne v pozici krotitele duchů, který musí míčkem přesně trefit vyskakující duchy a získat co nejvíce bodů!

 

SWEET SPINNER

Sweet Spinner je zábavná a barevná hra. Zatažením za páku na pravé straně skříně hráč spustí kolo, aby se točilo. Kolo se skládá z mnoha různých hodnot tiketu. Když se kolo zastaví, hráč si vyzvedne tiket zobrazený na kole. Pokud se kolo zastaví na jednom ze 3 velkých bonusových okének, což jsou ve skutečnosti digitální displeje umístěné do kola, vyhraje se velký tiketový bonus.

Roll ‚n‘ Jump

Roll ‚n‘ Jump je bowlingový simulátor, který nabízí nevšední herní zážitek.

Zábavní automaty

Game zone nabízí více jak 20 zábavních automatů.

Ceník tokenů (žetonů)

1ks Token = 30 CZK

10ks balení tokenů (najednou) = 300 CZK + 1 token ZDARMA

15ks balení tokenů (najednou) = 450 CZK + 2 tokeny ZDARMA

30ks balení tokenů (najednou) = 900 CZK + 4 tokeny ZDARMA

60ks balení tokenů (najednou) = 1800 CZK + 8 tokenů ZDARMA

 

Zakoupené tokeny se nedají směnit zpět na koruny!!

Provozní řád game zone 

PROVOZNÍ ŘÁD

Každý návštěvník je povinen se seznámit před vstupem do prostor GAME ZONE s tímto provozním řádem. Vstupem do prostor GAME ZONE návštěvník s tímto provozním řádem souhlasí a bere jej na vědomí. Hlavním smyslem následujících pravidel je chránit bezpečnost dětí a jejich doprovodu a dále zajistit příjemné a čisté prostředí, ve kterém se Vám bude líbit. Respektováním těchto pravidel si pomáháme navzájem. Děkujeme za pochopení.

1. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ

1.1. GAME ZONE poskytuje různé druhy zábavní techniky. Dále jen atrakce GAME ZONE, jsou určena dětem výhradně v doprovodu rodičů o jiné odpovědné osoby starší 18 let „dále jen doprovod“.

1.2. Povinnost a odpovědnost spojenou s dohledem a péči nad dětmi, je výlučnou povinností doprovodu. GAME ZONE je provozována tzv. bez dozoru. Provozovatel zásadně nepřebírá zodpovědnost za dohled nad dětmi a případnými úrazy dětí. Jelikož provozovatel pouze poskytuje své vybavení k zábavě.

1.3. Vstup do provozovny je zdarma.

1.4. Všeobecný provoz v hale nebo částech zařízení může být dočasně omezen nároky vůči provozovateli vyplývající z těchto omezení jsou vyloučeny. Provozovatel nezaručuje stálý provoz všech atrakcí.

1.5. Za bezpečnost atrakcí ručí výrobce a dodavatel svými certifikáty. Atrakce jsou pravidelně kontrolovány.

2. ODPOVĚDNOST

2.1. Vstupem do GAME ZONE přebírá doprovod nebo zákonný zástupce dítěte, pokud není doprovod přítomen odpovědnost za dítě i odpovědnost za případné úrazy dítěte způsobené užíváním atrakcí nebo neopatrným či nesprávným chováním. Použití jednotlivých atrakcí je na vlastní nebezpečí. Doprovod je povinen seznámit s pravidly pro užívání atrakcí své děti a zajistit, aby děti pravidla důsledně dodržovaly.

2.2. Provozovatel neodpovídá za případné úrazy nebo poškození způsobené vlastní nebo cizí nedbalostí, neopatrností, nezohledněním vlastního zdravotního stavu i zdravotního stavu dítěte svých možností a schopností (možností a schopností dítěte) nebo nedodržením tohoto provozního řádu.

2.3. Doprovod nese plnou odpovědnost a ručí za veškeré škody způsobené úmyslně i z nedbalosti jim nebo dítětem při použití atrakcí. Stejně tak nese odpovědnost za škody způsobené jiným návštěvníkům.

3. ÚRAZ DÍTĚTE

3.1. Každý úraz dítěte je doprovod dítěte povinen okamžitě nahlásit personálu na recepci GAME ZONE

3.2. V případě úrazu dítěte zajistí základní první pomoc doprovod dítěte v případě nutnosti nebo při vážném zranění bude přivolána záchranná služba.

3.3. O každém oznámeném úrazu je proveden zápis. Personál po oznámení případného úrazu zajistí neprodleně jeho vyplnění.

4. PRAVIDLA A CHOVÁNÍ NÁVŠTĚVNÍKŮ

4.1. Všechny atrakce smí být používány pouze v souladu s jejich určením. Všechny atrakce jsou používány na vlastní nebezpečí dětí, které vstupují na atrakce. Na sobě nesmí mít šátky, šály, šperky, řetízky a jiné ostré předměty.

4.2. Každý návštěvník je povinen dodržovat obecně ustálená pravidla slušného chování a svým jednáním neohrožovat nebo neobtěžovat ostatní návštěvníky.

4.3. Návštěvníci chovající se v rozporu s tímto provozním řádem nebo nedodržující pokyny personálu mohou být dočasně vykázáni nebo trvale vyloučeni z prostor GAME ZONE a vstup v těchto případech není nadále návštěvníkům dočasně či trvale povolen. Vyloučená osoba nemá nárok na vrácení peněz vhozených do zábavní techniky.

4.4. Provozovatel si vyhrazuje právo zamezit bez uvedení důvodu vstup jednotlivým osobám. Provozovatel tak učiní především v případě, že u konkrétní osoby má podezření na možnost vyvolání konfliktu či jiného nevhodného chovaní např. pod vlivem alkoholu, omamných nebo psychotropních látek.

4.5. Fotografovaní pro profesionální nebo reportážní účely není bez předchozího souhlasu provozovatele povoleno.

4.6. V celém prostoru GAME ZONE je přísně zakázáno kouřit. Při porušení této povinnosti bude osoba, která porušila tuto povinnost vyvedena společně s dítětem, na které dohlíží. Tato osoba nemá nárok na vracení peněz vhozených do zábavní techniky. Zároveň je tato osoba povinna uhradit provozovateli pokutu ve výši 5000 Kč. Případně náklady za spuštění falešného požárního poplachu hradí osoba, která poplach způsobila či její zákonný zástupce.

4.7. Do prostor GAME ZONE je zakázáno vnášet alkohol, návykové látky, zbraně, či jiné tvrdé, ostré nebo nebezpečné předměty.

4.8. Do prostor GAME ZONE není dále dovoleno vnášet obaly ze skla, porcelánu či nápoje nebo potraviny.

5. HYGIENA

5.1. V místě provozovny je nutno dodržovat základní hygienické zásady.

6. OSOBNÍ PŘEDMĚTY

6.1. Objemné části oblečení a osobní věci např. elektroniku, šperky, hotovost apod. doporučujeme ponechat po celou dobu návštěvy u sebe.

6.2. Provozovatel nepřebírá záruku za předměty nebo oblečení odcizené či odložené v prostorech GAME ZONE.

6.3. Nalezené věci budou bezpečně uloženy. Pokud nebudou vyzvednuty bude s nimi nakládáno v souladu s příslušnými právními předpisy.

7. KAMERY A ZABEZPEČENÍ

7.1. Návštěvníci berou na vědomí a souhlasí tím, že prostory GAME ZONE jsou monitorovány bezpečnostními průmyslovými kamerami, a to z důvodu kontroly dodržování provozního řádu a pravidel ochrany bezpečnosti návštěvníků a majetku provozovatele. Provozovatel záznam z kamer uchová pouze po nezbytnou dobu umožněnou zákonem a použije jej výhradně pro své účely. Návštěvník vstupem do provozovny dále souhlasí s pořizováním foto a video záznamu k marketingovým účelům provozovatele, které jsou v souladu s aktuálně platnými předpisy na ochranu osobních údajů.

7.2. GAME ZONE je vybavena elektronickým požárním systémem. Stabilním hasícím zařízením, elektronickým zabezpečovacím systémem a kamerovým systémem. Každý nepovolený vstup či krádež budou neprodleně ohlášeny policii ČR.

8. STÍŽNOSTI

8.1. Veškeré stížnosti je možné hlásit na recepci GAME ZONE. Evidované stížnosti budou dále projednány s vedením provozovatele a stěžovatel bude o řešení neprodleně informován.

9. Tokeny (žetony)

9.1. Tokeny se prodávají na recepci GAME ZONE a zákazník může zakoupit jak jeden token (žeton) tak i zvýhodněný balíček s tokeny (žetony).

9.2. Zakoupené tokeny (žetony) se nedají směnit zpět na České koruny.

10. Atrakce a automaty

10.1. Všechny atrakce a automaty v GAME ZONE jsou pouze zábavní.